ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

το ωχ της ημέρας!

Η κυβέρνηση έπεσε θύμα του φαινόμενου της "αρκούδας". Μετά την πρόσκαιρη ανάταση των μετοχών της έπειτα από τους τσαμπουκάδες του πρωθυπουργού συνεχίζεται η κατρακύλα με γρηγορότερους ρυθμούς. Το κραχ πλησιάζει! Ούτε καν τό ΚΚΕ δεν μπορεί να τους σώσει....

υγ. Δεν διαφωνώ με την εξεταστική ώστε να αποδοθούν (που ο καθένας θα λέει ότι θέλει) οι πολιτικές ευθύνες αλλά να γίνει και προανακριτική... έχω επιθυμήσει τα γουνάκια!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!

Ανώνυμος είπε...

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

john savvopoulos είπε...

Αλλιώς τα κανόνιζε ο Θεόδωρος αλλιώς του βγήκανε τα πράγματα. Ο παντέρμος ο καταλληλότερος ότι μπορεί κάνει να γλιτώσει το ρεζιλίκι. Μέχρι και οι σκληροπυρηνικοί της καλής Δεξιάς από ότι βλέπω έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους. Ξύδι.

Τη καλημέρα μου Φωκίων

Α και να μου το θυμηθείς τα γουνάκια που θα προκύψουν από την εξεταστική θα φροντίσουν να είναι οικολογικά. Ώρα είναι με τέτοια κατρακύλα να τους πιάσουν και οι οικολόγοι στο στόμα τους.

mikros fokion είπε...

@ανωνυμε 3:56
το βασικο ειναι οι πασοκοι να μην ψηφισουν νδ, οι αριστεροι να μην ψηφισουν πασοκ και οι νδ να μην ψηφισουν κκε! παντως πρεπει να παραδεχτουμε οτι οι του πασοκ ηταν απατεωνες αλλα αυτοι της νδ εχουν τους εχουν ξεπερασει... το παραδεχονται πια και οι ιδιοι!
@ανωνυμε 9:33
συμφωνω οτι δεν ειναι λογικη το "και εσεις βασανιζατε τους μαυρους", οπως δεν ειναι λογικη το να ξεχναμε...
@john
τι να γλυτωσει, το ενα ρεζιλικι ακολουθει το αλλο...
υγ: απο συνθετικο υλικο μιζας θα ειναι τα γουνακια;

Πολιτική σάτιρα